Kategorier
Annonce

En perfekt vintønde til kampen

Recycling er noget som virkelig trender for tiden. Det at tage et produkt og lave det helt og aldeles om til noget nyt og brugbart kan både være et sjovt og anderledes indslag indretningen. En vintønde lavet om til en bar er bare et bud på en ombygning. Denne kan være helt perfekt til fodboldarrangementet med vennerne. 

Skal man holde fodboldfest derhjemme, fordi man skal se Premier League, kan man eventuelt besøge PLDanmark.dk. Her kan man læse meget mere om turneringen, og hvordan det går med kampene og deres resultater. Man kan også læse artikler om spillerne. Der er alt fra den seneste gossip til de nyeste fodboldnyheder.

Køb en personlig vintønde online

Vintønde er et brand som er startet, fordi man har set et potentiale i vintønder. I stedet for blot at opbevare vin i dem, kan man lave dem om til alle mulige sjove ting til hjemmet. Vintønder har ofte en helt særlig historie bag sig. Normalt har man vine i tønderne. Der er en lang lagringsproces i produktionen af vin. Derfor kan tønderne være rigtig gamle. 

Når man producerer vin, er garvesyre i egetræ et vigtigt element i forhold til konservering og lagring af vinen. Derfor er de fleste vintønder lavet i dette materiale. Brugte vintønder kan laves om til en lang række spændende ting. Det kan for eksempel blive til krukker ude i haven. Tøndernes robuste og rustikke materiale gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. 

Vintønde som bar

Skal man se Premier League med drengene, ville det da ikke være helt dumt med en flot og rustik vintøndebar. Der er mange forskellige typer og designs. Derfor kan man let vælge og tilpasse sin næste vintønde efter smag og behag. Vintøndebaren vil med garanti falde i god jord hos gæsterne. Måske kan man også fortælle historien bag tønden.